vrijdag 27 november 2009

Griep & Horror

Mini-huisgenoot R. heeft deze week de Mexicaanse griep gehad. Waarschijnlijk. Hoge koortspieken maar verder viel het mee, voor zover ik het van de buitenkant kon beoordelen. Die andere mini-huisgenoot heeft zijn prik gehad (niet leuk, echt echt niet leuk) en papa voelt zich ook niet super. Gisteren met grok om 21.00 uur in bed, snurk, en om twaalf uur wakker worden met de tv nog aan. Ik viel midden in de teleurstellende ontknoping van de remake The Amityville Horror. Frappant hoe ze in Hollywood toch altijd een goed uitgangspunt om zeep weten te helpen. Te veel testpubliek? Enniewee, Ryan Reynolds trekt om de haverklap zijn shirt uit om zijn sportschoollidmaatschap terug te verdienen. Vrouwenhorror? GayHorror? Kan een marketingplan zijn.
Ik kreeg wel een paar keer kippenvel maar dat kan ook de vermoeidheid/griep zijn.
Overigens, ik ben heus wel jaloers op Ryans fysiek, maar je kunt ook te veel buikspieren hebben.

1 opmerking:

  1. ik was gisteren bij edwin (groet) en die had een paar weken terug ezzie aangestoken. ezzie had nog even 41 koorts gehad, maar 't is met die kleintjes ook meestal zo dat ze net zo snel weer opgeknapt zijn als dat ze ziek geworden zijn. ach, het is het seizoen, en ik heb ook wat kriebeltjes en niet lekker en duizelig en zo. of het griep is of teveel stress, kweenie. het gaat voorbij. beterschap.

    "jennifer's body" was lesbo-horror, dus misschien is het een nieuwe subdivisie. het lijkt wel dat er steeds meer horror komt, en dat het steeds gewoner wordt. ik had de "amityville horror" aan me voorbij laten gaan. efffe geen zin.

    van de week "2012" gezien. spectaculair en indrukwekkend gefilmd. hollywood script, dus een held-tegen-zijn-wil, wat niet essentiƫle romantiek en een slechterik.

    doei.

    BeantwoordenVerwijderen