donderdag 7 november 2019

Een Modderfakking Jaar

1e single
Een jaar. Ik zag zonet dat mijn laatste blogpost een jaar geleden was. Een modderfakking jaar. Wat zeg ik? Méér dan een jaar geleden. En zoals de oplettende fans allang hebben opgemerkt: 'Radio De Maan' is nog steeds niet verschenen. Geen excuses, geen verhaal dat ik heel erg lang de tijd neem om zo nauwgezet mogelijk mijn muziek op te nemen. Want eerlijk gezegd ben ik niet dagelijks bezig met de plaat. Dat hoeft ook niet. Ik maak nog steeds progressie. Een paar nieuwere liedjes dringen zich op. Songteksten (toch altijd wel de laatste hordes) worden afgemaakt, liedjes die vast dreigden te lopen zijn vlot getrokken. Het krijgt vorm. Muzikaal, tekstueel en conceptueel. Het wordt mooi. Het is al mooi en ik voel dat ik wel weer een volgende stap in BELKER heb gezet.

Er waren plannen. En er was realiteit. En onvoorziene omstandigheden met geld enzo. Dus wat ik eigenlijk wilde doen met het uitbrengen van 'Radio De Maan' gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Voorlopig.

Ondertussen is er een soort van tracklisting:

vage blik
1. Nagekomen Bericht
2. Brief Van Je Vader
3. Baan Om De Aarde
4. Signalen
5. Net als Vroeger
6. Tussen De Sterren
7. Dichtbij
8. Tegenligger Tegenlicht
9. Ik Tel Af
10. Morgen Gaat Nooit Meer Voorbij
11. Licht & Horizon

[Liedje 12 zit inmiddels ook te drammen dat ie erbij wil.]

Afijn, nu weet u nog niks. Klamp u vast aan de gedachte dat 'Radio De Maan' klinkt als The Flaming Lips die Steven Wilson naspelen. Langzaam voorwaarts. Langzaam. Maar wel vooruit. Dat wel.

Binnen een jaar meer nieuws.1 opmerking: