woensdag 9 november 2011

Things That Make You Go Hhmm?

Joechei! Het 200e bericht! Champagne! Slingers! Taart!

Dingen die je wel eens hoort en waarvan je denkt: "WTF?!" Allereerst, Jono McCleery met een fijn liedje "Tomorrow" dat geen spannende melodie heeft maar waarvan het ritme de boel fris houdt. Tel u even mee? Ik ben er nog niet uit, ik denk 6 om 4 maar ik ga dat daags bij een echte drummer tjekken. Suggesties zijn welkom.
En dan, vanuit het altijd interessante Berklee een paar gasten die zich beter zouden concentreren op hun volgende theorietentamen en een betere bandnaam zouden moeten verzinnen. Pinn Panelle doet Skrillex. Best wel goed. Berklee, jeweetzelluf. Wobblen met bas en gitaar. Dubstep. Dus.
En het kan niet allemaal goud zijn wat blinkt. Mick Jagger die verloren ronddwaalt in een reggae-dingske. Joss Stone klinkt ook al niet op haar plaats. De combinatie maakt het er niet beter op. Superheavy heet het. Dave Stewart is ook van de partij. De vraag die rest: "Waarom in Godesnaam?!"

1 opmerking:

  1. 1. ik snap niet waarom dat liedje zo'n nerveus ritme nodig heeft.
    2. ik snap niet waarom die berklee knakkers al die dingen doen.
    3. ik snap niet dat er iemand kan zijn die de plaat van superheavy "strepen" kan geven. ik heb me door die plaat heen geworsteld en doofheid klonk ineens heel aanlokkelijk.

    en gefeliciteerd...

    BeantwoordenVerwijderen