maandag 20 juni 2011

Deadlines & De Man Met De Zeis

Terwijl hier @HQ de eindspurt definitief is ingezet, jongleert de heer des huizes met diverse deadlines. En om het spannend te maken gaat hij even zijn blog updaten. Op de een of andere manier begin ik altijd met de minst belangrijke dingen, zodat de heavy shit altijd op het allerlaatste moment moet gebeuren. Het tegenovergestelde van time management.

En omdat ik het zo druk heb met het ontduiken van deadlines, ben ik nog niet heel erg bezig geweest met mijn nieuwe MacBook. Dus ik kan nog niet zeggen of mijn leven echt is veranderd, of ik echt "fitter, happier, more productive..." ben. Als het zover is laat ik het weten.

De Man met de Zeis heeft weer huisgehouden:
Clarence Clemons (1942-2011), krachtsaxofonist van The E-Street Band is niet meer. Evenals Wild Man Fisher (1944-2011), die overigens een stuk slechter terecht is gekomen.

Overigens wel een "pedestrian" versie van Born To Run. Geniaal stukje aan het eind van de brug, dat dan weer wel. En had ik al gezegd dat in de liedjes Top 10 aller tijden dit liedjes in de bovenste helft thuishoort?

O ja, en die liedjes waar ik mee bezig ben. Dat wordt nog wel eens wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten