zaterdag 20 maart 2010

De Zingende Toren (mono)

De Zingende Toren is een gedicht van Ingmar Heytze. U heeft al eerder de live versie gehoord. Dit is de studioversie met toeters en bellen. In keihard mono.

4 opmerkingen:

 1. mooi liedje.

  enige opmerking: ik vind het lofi-effect op je zang niet zo goed werken. ├Čk zou voor een heel droge, dik in het gezicht/alsof je naast me zit benadering gaan. maar dat ben ik. altijd iets te zeuren.
  en dat t.i.m. bij dwdd was inderdaad ruk. een matige versie van limp bizkit die ratm doen die gotcha doen die klote zijn. en dan slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerlijk gezegd was ik me van het lo-fi effect niet bewust (dat ben ik dan weer ;^). Het zal de JoeMeek compressor zijn, gecombineerd met een ouderwetse plate-reverb. Ik zei toch dat 2010 het jaar van teveel reverb was? Ik zal het eens tegen het licht houden. Zenx voor de input.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zullen we een Urban Dance Squad band beginnen? Dan ben ik Rude Boy. Als Koos zegt dat het hip is, moeten we wel volgen toch? Hij heeft van Ellen ten D. ook een bekende Nederlander gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Overigens kom ik er nu achter dat de MP3 per ongeluk op 128kbps is weggeschreven. Dat verklaart de "mexicaanse hond" die af en toe voorbij rammelt.

  BeantwoordenVerwijderen