maandag 2 november 2009

Wende als singer/songwriter


Gisteren bij KunststofTV was Wende Snijders. De kleinkunstdiva heeft een singer/songwriterplaat gemaakt en toert nu door het clubcircuit. En hoewel ik haar theaterwerk van hoog niveau vind, was het liedje dat ze zong met akoestische gitaar ronduit zwak. Blijkt toch een vak te zijn, dat singer/songwriter-gedoe. Grappig te zien hoe iemand die heel veel heel goed kan (theater maken, mensen raken) op een ander klein gebied (een verhaal vertellen met een liedje) tekort schiet. Maar goed, dat is natuurlijk vooral de kift die spreekt. Want ik zit daar niet met mijn kop op tv en zij wel. Wie op tv is heeft altijd gelijk. Tjek uitzending gemist zodra ze 't hebben ge-upload.

Overigens was vriend Ingmar Heytze ook met een filmpje in de uitzending. In het item over meesterwerken koos Ingmar -terecht- voor het prachtige Rietveld-SchroederHuis in ons statsie.

De NakijkBult slinkt voorspoedig. Donderdag is de nabespreking met de studenten en dan is het alleen nog een hertentamen half november. Dan heb ik weer tijd voor andere dingen, zoals daar zijn: liedjes schrijven, mijn vrienden spreken, slapen, mijn vrouw zien en meer van dat soort kleine zaken die belangrijk zijn in het leven.

1 opmerking:

  1. heb het gezien ja. ingmar, grote held!

    ik heb niets met wende snijders. voor mij komt ze uit de joost prinsen school van geforceerde emoties. en zijn leerlingen acteren dat ze zanger zijn. zij heeft dat ook. ik geef toe dat ze bovenmatig getalenteerd is, en misschien mis ik iets, maar ik vind het gemaakt. en dat liedje was niet goed.

    BeantwoordenVerwijderen