zaterdag 22 augustus 2009

Lowlands vanuit de luie stoel

Iedereen zit op Lowlands en wij zitten een beetje thuis weg te stinken. Erger nog, ik had mee gekund met mijn vrienden van de W2.Voor nix! Gelukkig zendt 3voor12 lekker veel uit via de internets. Veel bendjes met valse zang tot nu toe. Maar dat vind ik dan en dat is ongetwijfeld de kift. Gisteravond de 1e tv-uitzending vanaf Lowlands gemist. Om 23.15 was ik al door mijn hoeven gezakt.Hierboven: Eric Corton in gevecht met een kappertje.

3 opmerkingen:

 1. ik heb nog geen 3voor12 gedaan. tv was -zoals altijd- fragmentarisch. marieke doet het zeer goed. de nachtuitzending is trouwens te pruimen. maar ik heb slaap.

  van wat ik heb gezien/gehoord, goed: la roux, grizzly bear, beirut, white lies. ik weet niet of little boots al is geweest, maar die vind ik per definitie goed. en ik had them crooked vultures wel willen zien en horen, maar da's dan voor later.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon nog wakker blijven tot Basement Jaxx (goed!). In ieder geval Wilco gezien (he-le-maal goed!). Paolo Nuttini, Roosbeef, Prodigy, en ja, Grizzly Bear. Op de internets het hele concert van Kyteman. Believe the hype! Allemaal Utrechtse matties.
  En Marieke Jager. Mmmhh, Marieke Jager.... eh afijn, wist je dat Nicky bij Marieke drumt?

  Lowlands is gewoon 10 keer leuker dan PinkPop. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. marieke en nicky: ja, paar keer bij de wereld gezien, en vorig jaar op lowlands (?).

  lowlands kon mijn aandacht niet vasthouden, ook door de tv-registratie. ik vond pinkpop dit jaar wel aardig, alleen waren dat veel bands die in 2008 een cd hadden uitgebracht en nog steeds aan het toeren waren.

  deze gezien?
  http://www.youtube.com/watch?v=D6pdcCNMuXQ
  laroux moet het even zonder licht- of geluidsman doen, die een tijdje alleen soep zal eten.

  BeantwoordenVerwijderen