maandag 31 mei 2010

Dag Lola

Een van onze poezen is zaterdag aangereden. Hij was al stijf toen we hem vonden aan het eind van de dag. Hij heette Lola en was een paar dagen niet helemaal fit. In de natuur en ook in de jungle die het verkeer is, wordt dat keihard afgestraft. R. in tranen en papa probeerde zich groot te houden, wat maar ten dele lukte. Ik heb Lola begraven in de tuin achter de perenboom. Hij is net geen 2 jaar oud geworden. Er zijn ergere dingen in de wereld maar alle geprojecteerde liefde van zo'n kat betaald zich driewerf uit in verdriet. Poezenzus Charlie loopt wat verloren rond. Klein verdriet is ook verdriet.

Mijn router dreigt ook de geest te geven. Soms wel internet, vaak niet. Bij Ziggo is alles OK (zeggen ze) en als ik een computer rechtstreeks op 't modem aansluit is er niks aan de hand. Afijn, nu dus online, over een half uur niet meer misschien.

We maken ons klaar voor de eindsprint richting zomer: eind-, overgangs- en toelatingsexamens houden me nog wel een week of 6 bezig.Door alle drukte lukt het me maar niet om het hoofd leeg genoeg te krijgen om een paar coherente zinnen achter elkaar te zetten die eventueel een liedtekst kunnen gaan vormen. Niet eens een zondagschrijver.

2 opmerkingen:

  1. arme roos. arme papa. arme charlie.

    modem: draadloos? de ja, dan misschien een buur met een nieuw draadloos toestel? ik kan fantastische verhalen vertellen over uren ellende na installatie van draadloze beveiligingscameras.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee met draad dus. Juist om dat gezeik te voorkomen. Maar de uitval duurt wel wat korter vandaag. Firmware ook al geupdate. Moedigh voorwaartsch!

    BeantwoordenVerwijderen