maandag 26 april 2010

Ik en mijn stick


Hoewel tv kijken heel erg niet 2010 is, is film kijken op de pc ook niet alles. Ten minste, ik heb geen 3-zits bank voor het scherm staan en gaan slepen met laptops en kabels en sjit is ook niet alles. En een heel seizoen 24 gaan branden op DVD is ook vrij achterlijk. Daar komt bij: wij zijn het enige huishouden in de straat met een tv met een authentieke beeldbuis. Niks geen plasma of LCD, buizen man! Dus ook geen digitale ingang voor al die gadgets. Ik zeg Scart! Noem me ouderwets maar ik vind die nieuwerwetse tv's veel te scherp. Doet zeer aan mijn ogen.
Stap naar voren: Western Digital Mini Media Player. Twee luciferdoosjes groot, USB-stick erin en knallen maar. Natuurlijk geen HDMI, beeldlijnen man!
Al het werk gaat zich ophopen ben ik bang, want papa moet zijn USB-stick nog afkijken jongens, dus even niet storen. Zo simpel kan het dus zijn. Wat ik als tweede (als eerste was North By Northwest - Hitchcock is zoooo 20e eeuw, ouderwets en goed) opnieuw heb zitten kijken was deze fijne docu:

1 opmerking:

  1. ik merk de laatste tijd dat ik liever een film op mijn notebook of pc bekijk dan op mijn tv (een daewoo met strepen). de beeldkwaliteit wint het dan van de bank.
    wij gaan binnenkort de wondere wereld van de kabelaars, digitale tv en alles-in-één pakketten in. ofwel de hel die ziggo heet.
    (ik heb www.trosradar.zevendedagadventist.nl alvast op speeddial staan.)

    BeantwoordenVerwijderen