zondag 23 oktober 2011

D'n Anvers

Hoe was het in Antwerpen? Het was goed in Antwerpen. Je gaat zo'n stad die je redelijk kent weer helemaal anders zien door de ogen van je kinderen. Zo is de voetgangerstunnel een topper en zijn de zwervers op de Groenplaats eigenlijk hele fijne ooms. Hoewel het toch wel redelijk full-on was om R. en M. veilig door de stad te loodsen en om ze 's avonds in bed te krijgen. Want hoe moe ze ook zijn om half tien, denk maar niet dat slapen een reƫle optie is. Fijn hotel wel, dat Novotel in de haven. Mocht ik ooit gaan verhuizen naar een andere stad, dan is d'n Anvers een goeie bestemming voor de verhuiswagen.
Het Museum Aan De Stroom (MAS) is een gloednieuw museum (zie fotootje) en een aanrader. Max vond het nodig om in alles waar in geklommen kon worden ook daadwerkelijk in te klimmen. Handen. Vol. Wel een tof uitzicht op 't Stad.
Tijd om te sjoppen hadden we niet (oftewel, namen we niet), maar in een boekwinkel scoorde papa een fijn nieuw Moleskine opschrijfboekje voor zijn liedjes. Maar ho: met ruitjes deze keer. Ik ben een groot fan van die boekies en agenda's. Nu nog een goeie nieuwe pen, en de liedjes zullen zich weldra als rijpe druiven in trossen tegelijk laten plukken. Wellicht een vulpen voor de Harry Mulisch in mij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten