maandag 1 november 2010

Planning, Haalbaarheid, Het Grotere Geheel


Nu de kruitdamp rondom de verjaardag van Roos opgetrokken is, weer eens wat tijd gemaakt om de toekomst te plannen. Voor zover die te plannen valt natuurlijk. De haalbaarheid van een aantal ideeën zal deze week streng worden getoetst. Niet eens zozeer qua deadline (want daar lach ik om, mijnheertje! Deadlines zijn voor prutsers.) maar vooral wat betreft nut, noodzaak en Het Grotere Geheel. Het idee is nog steeds een nieuwe EP rond de Kerst. Aan de andere kant moet de PR omtrent Ondersneeuw nog op gang komen.

Het voorprogramma van Tuur ging tof. Er waren wat lawaaierige kinderen maar die waren van mijzelf gelukkig. Er is film, van veraf geschoten, beetje donker ook. Moet nog kijken of er in te zoomen valt. Iemand een goede software-tip?

Uiteindelijk gaat het gewoon om de liedjes die je schrijft. Daar kan geen geniale social media strategie tegenop. Als ik die verhalen lees van bandjes die met een paar goede ideeën en veel elleboogsmeer iets bereiken, dan inspireert dat soms. Vaker word ik er juist moe van: moet ik dat OOK NOG allemaal doen?

Alles zelf doen loont, dat dan weer wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten