zondag 11 oktober 2009

Oude Koeien

Zo blog je even een weekje niet en zo is er weer van alles gebeurd. Niet allemaal even enerverend, maar je bent er goed beschouwd toch maar weer druk mee. Eigenlijk is dat wel een goede samenvatting van wat bloggen nu precies inhoudt.

Eerstens:
De Witte Schicht is niet meer. Na 12 jaar en bijna 350.000 km werd een koppelingsplaat 'm fataal. We mochten de laatste 4,5 jaar meerijden met de good old 306. Het ga je goed op de Eeuwige Schroothopen. We zijn dus wel op zoek naar een nieuwe auto. Voorlopig trein ik nog meer dan ik al deed.
Tweedens:
JoeTjoebfilmpjes gaan je kosten ouwe! Met dank aan de BUMA. Het zal u niet ontgaan zijn. Zijn die mensen echt helemaal van alle realiteitszin verstoken?
Derdens:
Gisteren met geleende auto naar Heesbeen getogen om daar bij wijze van babybezoek een bescheiden reunie van oude vrienden mee te maken. Was bijzonder tof om iedereen weer eens bij elkaar te zien. Er renden 18 (achttien!) kinderen rond de boerderij. Obladi en toch zeker ook oblada dus.
Vierdens:
Mijn debuutalbum "Snaartheorie" uit 2005 staat online en is als zodanig geheel te downloaden. Gratis. U zegt: oude koeien. Ik zeg: inderdaad en alsmede een zoethoudertje totdat het nieuwe spul arriveert in november.
<a href="http://belker.bandcamp.com/album/snaartheorie">de eerste wals by Belker</a>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten